Şbt

2022 YKS'de başarılı olmuş okulumuz eski öğrencilerinden İstanbul Sabahattin ZAİM Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi Efe KÜLAHSIZOĞLU ve  İstanbul İstinye Üniversitesi Gastronomi 1. sınıf öğrencisi Emre KAVAKLI okulumuzu ziyaret ederek tecrübe paylaşımlarında bulunmuşlardır.

Öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, eğitim hayatında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Meslek dersleri öğretmenleri tarafından öğrencilerimize "İmam Hatip Okulları Kuruluşu" ve Tarihsel Süreci hakkında bilgiler sundular. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle iki yıldır organize ettiğimiz "Sabah Namazı Buluşmaları" etkinliği kapsamında  Kadim Şehrimizin Mukaddes Mekanları olan Camilerimizde Buluşuyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında ilimizdeki manevi yapılarımızın tarihsel sürecini öğreniyorlar.

öğrencilerimizin Mukaddes mekanları ziyaretlerini anlatan videoları aşağıdaki bağlantılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa tüm velilerimiz, öğrencilerimiz davetlidir.

Ara

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan okul  gazetesi  ve dergilerdir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

Hz. Peygamber, (s.a.s) oğlu İbrahim vefat ettiği zaman üzülmüştü. Aynı günde Güneş'in tutulması üzerine bazı insanların, Güneş'in de Hz. Muhammed'in (s.a.s) üzüntüsüne ortak olduğunu öne sürmesi üzerine, Allâh'ın elçisi şöyle buyurmuştur:

"Şüphesiz Güneş ve Ay, Allâh'ın âyetlerinden iki âyettir. Herhangi bir kimsenin ölümü veya dünyaya gelmesi yüzünden tutulmazlar. Siz onların tutulduğunu gördüğünüz zaman, tutulma sona erinceye kadar namaz kılınız ve dua ediniz." (Buhârî, ''Küsuf", 1,15)

Bugün gerçekleşen güneş tutulması(Küsûf) esnasında Peygamber Efendimizin sünneti olan Küsûf namazımızı okulumuz mescidin de öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber cemaatle eda ettik. Rabbim kabul buyursun inşallah

Öğrencimiz Furkan DİKMEN tarafından hazırlanan İLHAM Kültür ve Edebiyat dergisi 1. sayısı yayına girmiştir.

Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Görüntülemek için Tıklayınız.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik yapılan Kur'an-ı Kerim Tilavet Salonu hizmete girmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Her yıl Avrupa ülkelerinde düzenlenen kod haftası (codeweek) etkinlikleri bu yılda okulumuz ortaokul öğrencileri tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kastamonu Merkez Halk Eğitim Merkezi'inde öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi.

Programda;

Kur'an-ı Kerim Tilaveti,

Video gösterisi,

Naatlar,

İlahiler söylendi ve dualar yapıldı.

Programa katılan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

6 Ekim 2022 Perşembe akşamı saat 19.15'te Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Programına davetlisiniz.