ÇEDES PROJESİ

ÇEDES (ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERiME SAHiP ÇIKIYORUM) PROJESİ NEDİR?

Öğrencilerimizin milli,manevi,ahlaki,insani,kültürel değerlerimizi benimseyen,koruyan,geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı,akl-ı selim,kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla” Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi”ÇEDES okulumuzda uygulamaya konulmuştur.

Okulumuzda uygulanan ÇEDES (ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERiME SAHiP ÇIKIYORUM PROJESi) kapsamında tüm 5. sınıf seviyesinde "Edep, Saygı ve Nezaket" konuları işlendi. Program, öğrenciler tarafından büyük bir iştiyakla dinlendi.
Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23-10-202323-10-202323-10-2023

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 09:11 - Görüntülenme: 148