Etiket Sonuçları: 2023

Ara

Öğrencilerimizin dikkatine!

Ortaokul ve lise yazılı sınav takvimi belli olmuştur.

Tüm kademe yazılı sınavlarımız 25 Aralık 2023 Pazartasi günü başlayacak olup 05.01.2024 Cuma günü sona erecektir.  Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

ÇEDES (ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERiME SAHiP ÇIKIYORUM) PROJESİ NEDİR?

Öğrencilerimizin milli,manevi,ahlaki,insani,kültürel değerlerimizi benimseyen,koruyan,geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı,akl-ı selim,kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla” Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi”ÇEDES okulumuzda uygulamaya konulmuştur.

Okulumuzda uygulanan ÇEDES (ÇEVREME DUYARLIYIM,DEĞERLERiME SAHiP ÇIKIYORUM PROJESi) kapsamında tüm 5. sınıf seviyesinde "Edep, Saygı ve Nezaket" konuları işlendi. Program, öğrenciler tarafından büyük bir iştiyakla dinlendi.
Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 1. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi Belli Olmuştur. Sınavlar 30 Ekim Pazartesi tarihinde başlayıp 10 Kasım Cuma günü bitecektir.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in Dünya'yı şereflendirdiği gün olan "Mevlid Kandili" okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Kastamonu Gençlik Merkezinde velilerimizin ve davetlilerimizin katılımı ile kutlandı Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

6-9 Eylül 2023 tarihlerinde Bursa'da 15. si gerçekleştirilen Uluslararası MEB Robot Yarışması Hızlı Çizgi İzleyen Kategerosinde Türkiye 2.  siyiz.

Yarışmaya katılan tüm ekibimizi tebrik ederiz.

Tem

Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine katılan tüm öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyor, yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar ve başarılar getirmesini diliyorum.

Cengiz GÜNDAY

Okul Müdürü

Pansiyon müracaatı yapacak öğrencilerimiz de gerekli evrakları aşağıdaki linkten alarak tamamlayacak ve en geç 23/08/2023 Çarşamba saat 15:00 a kadar yurt müdürlüğümüze teslim edeceklerdir.

Pansiyon Müracaat Evrakları için Tıklayınız

Okulumuzu kazanan 9.Sınıf öğrencilerimizin doldurması gereken evraklar için Tıklayınız.

Sosyal medya hesaplarımız:

"Küçük Hanımlar Küçük Beyler"

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.

Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,

Ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programımız İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlatıldı.  Çeşitli şiirler, orotoryo, 23 Nisan korosu ile tamamlandı.

Programda emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

"Küçük Hanımlar Küçük Beyler"

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.

Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,

Ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

Ak tolgalı beylerbeyi haykırdı: İlerle!
Bir yaz gunu geçtik tunadan kafilelerle

Şimşek gibi bir semte atıldık yedi koldan
Şimşek gibi Türk atlarının geçtigi yoldan

Bir gün doludizgin boşanan atlarımızla
Yerden yedi kat arşa kanatlanık o hızla

Cennette bu gün gülleri açmiş görürüzde
Hala o kızıl hatıra titrer gözümüzde

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

Yahya Kemal Beyatlı

Çanakkale Zaferi'nin 108.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte il programı gerçekleştirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkele Zaferi il programımızın icrasında emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, ve idarecilerimizi yürekten kutlar, programımıza katılım sağlayan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle iki yıldır organize ettiğimiz "Sabah Namazı Buluşmaları" etkinliği kapsamında  Kadim Şehrimizin Mukaddes Mekanları olan Camilerimizde Buluşuyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında ilimizdeki manevi yapılarımızın tarihsel sürecini öğreniyorlar.

öğrencilerimizin Mukaddes mekanları ziyaretlerini anlatan videoları aşağıdaki bağlantılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ara

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan okul  gazetesi  ve dergilerdir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim yılımızda öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ve velilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir dönem dileriz .