Etiket Sonuçları: münazara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında ilimizde düzenlenen Şiir Okuma Yarışmasında ve Münazara yarışmalarında okulumuz öğrencileri 1.  olmuş, Tiyatro Yarışmalarında "Bir Destandır Çanakkale" adlı tiyatro oyunu ile ilimizde 3. olmuşlardır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Münazara atölyesi Türkçe Öğretmeni Emine Zehra DIRAMALI tarafından oluşturulmuştur. Düşünen, sorgulayan, tezini savunabilen, karşı tezi çürütmek için var gücüyle çalışan, hitabeti güçlü öğrenciler yetiştirilmek amacıyla kurulan atölyede, atölye öğrencileri atölye saatlerinde 50'den fazla münazara yarışması yapmışlardır ve okulda da bir münazara yarışması düzenlenmiştir.  Atölyede toplam 18 öğrenci yer almaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri Münazara Ligi İl Finalinde okulumuz öğrencileri il birincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.