Etiket Sonuçları: code

Her yıl Avrupa ülkelerinde düzenlenen kod haftası (codeweek) etkinlikleri bu yılda okulumuz ortaokul öğrencileri tarafından gerçekleştirilmektedir.

Ortaokul öğrencilerimizin Katıldığı AB Codeweek Kodlama Haftası etkinlikleri Öğrencilerimiz tarafından başarıyla tamamlanmıştır. Etkinlik kapsamında Dereceye giren öğrencilerimize Okul müdürümüz Sayın Cengiz GÜNDAY Sertifikalarını takdim ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Neden Kodlamaya önem veriyoruz?

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur. Bu nedenle öğrencilerimize erken yaşta kodlamayla tanıştırıyoruz.