Etiket Sonuçları: OKUL

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında yapılan "Anadolu'nun Yarım Asırlık Yerli ve Milli Sesi Mustafa Kutlu" okul panelimizi gerçekleştirdik. "Hayat kitapla güzel" anlayışıyla yola çıktığımız okumalarımızı tüm samimiyetiyle bizlere hissettiren Anadolu'nun yarım asırlık yerli ve milli sesi olan Mustafa Kutlu'yu okuyup değerlendirerek ve bu kutlu davaya gönül veren gençlerimizle yaptığımız panel Anadolu'nun tüm değerlerini yaşayacak ve yaşatacak diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olmuştur.

Ekm

Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünü okulumuzda coşkuyla kutladık.

Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ederiz.

Ekm

2023-2024 1. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi Belli Olmuştur. Sınavlar 30 Ekim Pazartesi tarihinde başlayıp 10 Kasım Cuma günü bitecektir.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Farklı branş dallarında başarı gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik eder hayatları boyunca başarılı olmalarını dileriz. Bu süreçte emeği geçen idarecilerimize ve  öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlandı.

Öğrencilerimizin ders bitiminden 17.00 ‘ye kadar kütüphaneyi kullanmaları sağlanmıştır. Ayrıca kütüphanede yer alan bilgisayarda internet erişimi de bulunmaktadır. Böylece öğrenciler ödevlerini ve merak ettiklerini araştırmak için fırsat bulmaktadır. Öğrencilerin ders ve teneffüs aralarında fırsat bulamadıkları kütüphane faaliyetlerini okul çıkışında yapmaları için ortam sağlanmıştır.

Şbt

Okulumuz Meslek dersleri öğretmenleri tarafından öğrencilerimize "İmam Hatip Okulları Kuruluşu" ve Tarihsel Süreci hakkında bilgiler sundular. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan okul  gazetesi  ve dergilerdir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

15 temmuz 2016 günü gerçekleşen darbe girişimi hakkında öğrenciler tarafından hazırlanan okul gazetesidir.

Gazetede öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler, yazılar ve görseller yer almaktadır.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim yılımızda öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ve velilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir dönem dileriz .

Kastamonu il milli eğitim müdürümüz sayın Cengiz BAHÇACIOĞLU ve okul müdürümüz sayın Cengiz GÜNDAY; 16-18 Nisan tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 59 kiloda 1. olan 7/C sınıfı öğrencimiz Ayşenur KABAKULAK'a hediyelerini takdim ettiler.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Mrt

Okulumuz ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik söz varlığını geliştirmek ve okuma kültürü oluşturmak amacıyla "Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler" Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştiriyoruz. Hem ortaokul hem lisede olmak üzere öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin belirlemiş olduğu kitaplarımızı birlikte okuyoruz.

Öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen bu  etkinlikte, öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amaçlamaktayız.

Ortaokul Kısa Video