MÜZİK ATÖLYESİ

Musiki atölyesi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Faruk AKYIL tarafından yürütülmektedir.  Atölyede toplam  15 öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerin müzik yeteneklerini geliştirmek amacıyla ney, ud, bağlama, keman, bendir, kudüm, bongo, cümbüş eğitimi verilmektedir. Öğrenciler, belirli gün ve haftalarda ( 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ) günün anlamına uygun eserleri solo ve koro halinde seslendirmişlerdir. Yıl sonu şenliğinde de atölye olarak koro çalışması yapılacaktır. Musiki atölyesi sayesinde geçmişten günümüze gelen kültürel değerlerimiz hem müzik aletleri sayesinde hem de öğrenilen türküler, şiirler vs. sayesinde gönüllü öğrencilerimiz tarafından nesilden nesile aktarılması hedeflenmektedir.  Aynı zamanda sanatsal zevk uyandırmak bu atölyenin amaçları arasındadır.