İNGİLİZCE ATÖLYESİ

İngilizce Drama atölyesi İngilizce öğretmeni Pınar YÜKSEL KURTOĞLU rehberliğinde yürütülmektedir. Atölyede 14 öğrenci bulunmaktadır. Atölyenin amacı; öğrencilere İngilizceyi sevdirmek, öğrencilerin İngilizce telaffuz becerilerini geliştirmek, toplum önünde çekinmeden İngilizce cümleler kurmalarını sağlamaktır. Öğrenciler, drama metinleri okuyarak kelime telaffuzlarına dikkat etmeyi, İngilizce bir şeyler söyleyebilmeyi öğrendiler. Atölyede her seviyeden öğrenci olduğu için (5,6,7.sınıf) biraz seviye farklılığı oluşsa da özellikle 5.sınıf öğrencinin telaffuzunun müthiş derecede değiştiğini gözlemlendi. Ayrıca atölyede İngilizce kareoke yarışması için çalışmalar yapıldı. Kelime öğrenmek için snapword tekniğinden yararlanıldı ve bununla ilgili sene sonu okul şenliğinde sergi açmaya karar verildi.