iHO

İMAM HATİP ORTAOKULU

"Küçük Hanımlar Küçük Beyler"

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.

Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,

Ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programımız İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlatıldı.  Çeşitli şiirler, orotoryo, 23 Nisan korosu ile tamamlandı.

Programda emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Ara

15 temmuz 2016 günü gerçekleşen darbe girişimi hakkında öğrenciler tarafından hazırlanan okul gazetesidir.

Gazetede öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler, yazılar ve görseller yer almaktadır.

Tem

Ortaokul öğrencilerimizin "Yeteneğinle Kültürünü Yaşat" Atölye Çalışmaları Projesi Tanıtım Filmi

Kültür gezisi..

Mayıs ayında kutlanan Müzeler haftasi münasebetiyle 5.sınıf öğrencileri ve öğretmenleriyle Kastamonu merkezde bulunan Vedat Tek kültür merkezinde bulunan Şapka Müzesi

Oyuncak Müzesi

Dantel Müzesi

Tarihi Eşya Müzesi rehberler eşliğinde gezilmiştir.

Sonra işlenen konu gereği hayvan barınağına gidilmiş ve farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır..

Tüm var olana sahiplenmeden sahip çıkma ümidiyle..

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor.

Bir Hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor!

Mehmet Akif ERSOY

Öğrencilerimizin Çanakkale Şehitleri ve Anma Programı için hazırlamış olduğu "Çanakkale Türküsü" adlı Koro Çalışması.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ekm

Ortaokul öğrencilerimizin Katıldığı AB Codeweek Kodlama Haftası etkinlikleri Öğrencilerimiz tarafından başarıyla tamamlanmıştır. Etkinlik kapsamında Dereceye giren öğrencilerimize Okul müdürümüz Sayın Cengiz GÜNDAY Sertifikalarını takdim ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Neden Kodlamaya önem veriyoruz?

Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur. Bu nedenle öğrencilerimize erken yaşta kodlamayla tanıştırıyoruz.