AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet ÖZTÜRK tarafından yürütülmektedir. Atölye etkinlikleri kapsamında öğrencilerin gelişimlerini desteklemek adına farklı oyunlardan sözel ve  uygulamalı olarak bahsedilmiştir .Bu süreçte not kaygısı olmadan, öğrencinin serbest zamanında oyunları kurallara uygun olarak oynaması, zevk alması amaçlanmış olup öğrenciler günlük, haftalık, aylık takip edilmiştir. Zihinsel gelişimlerini destekleme, konsantrasyonu sağlama, hızlı düşünüp karar verme, eğlenerek öğrenme, özgüven gelişimi, sosyalleşme ve birçok alanda öğrencilerimizi geliştiren akıl ve zeka  oyunları atölyesinde atölye içi turnuvalar yapılmıştır. Atölyede yer alan öğrenciler ile beraber okul içinde de zeka oyunları turnuvaları düzenlenerek okul geneline yayılımı sağlanmaya çalışılmıştır. Atölyede toplam 14  öğrenci bulunmaktadır.